YYSELLA



Diary About Link Stuff



Wednesday, 10 June 2020 | Wednesday, June 10, 2020 | 4 comments
ada yang terliur tak tengok ni? hehehehe

Assalamualaikum! Sejak dah lama sangat duduk di rumah ni, me and my mom decided to sell PULUT RENDANG DAGING. Disebabkan my mom punya rendang memang disukai ramai termasuk kawan-kawan saya. So saya dapat idea daripada situ untuk buat business untuk duit tepi. Alhamdulillah, permulaan yang baik dapat menjual 40 BEKAS dalam dua hari . tapi saya hanya membuat delivery di AREA MELAKA SAHAJA !Insyaallah kalau ada rezeki, saya akan memajukan business saya di negeri lain pula. Doakan kejayaan my mom and I nak buat business ni hehe.




Banyak juga feedback yang kami dapat, Alhamdulillah 11/10 sangat berpuas hati. Saya sangat sangat bersyukur. Korang semua boleh tengok di bawah antara feedback yang saya terima daripada cust saya.
FEEDBACK 



ALHAMDULILLAH, ramai juga yang berminat untuk cuba dan mereka suka! 

So saya saya disini ingin menyeru semua warga MELAKA untuk try rasa PULUT RENDANG DAGING mak saya ni! sangat sangat sedap! hehehe

Sesiapa yang berminat nak rasa atau ada sedara mara yang duduk di Melaka, boleh lah war-warkan kepada mereka yang saya menjual Pulut Rendang Daging yang sedap! suruhlah mereka rasa, confirm nak lagi hehe. kalau nak booking untuk majlis pun boleh contact saya <3

To order/booking click link http://wasap.my/60177316291



4 Comments:

10 June 2020 at 03:19
Blogger Wak Lat said...

mcm lemang rendang daging ke ?

10 June 2020 at 10:00
Blogger Han Hanni said...

Sedapnya... kami jauh dari Melaka.. Kalau tak, boleh try dan support geng2 kita..

16 June 2020 at 22:59
Blogger Riyan Laiyan said...

semoga berjaya salam santun...#

18 June 2020 at 22:20
Blogger Fuzy Hamid said...

Alhamdulillah...semoga dimurahkan rezeki. Kalau dekat KL boleh la nak try

Post a comment