Error

The Owner




Entries About Linkies


Leave your footprint

Instagram


Starlight

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   
Support saya jual bracelets murah RM15!

Hi Assalamualaikum. Lama dah tak update apa apa kat blog nih, berhabuk dah ni hahahaha. Sorry sebab sekarang ella ade dekat jaybee. pergi merantau kejap and tak dapat update apa apa kat blog sebab tak bawak laptop. huhu . ni pun ella on guna phone sahaja.
Hari ni ella nak bagithu korang yang ella ada jual Bracelets! jom tengok!

For order Ws 0177316291 😘

 follow ig @allesyy for more design and details😍




Be My Lucky Followers By Seindahcerita



Syarat-syarat

  1. Follow Blog seindahcerita , Aisya Ismail, Shafyqah Azahar, Mama Aiman,          Cinta Itu Indah, Shikin Razali
  2. Follow IG nieylanadia , aisyaismy, byaisyaismail, shfyqhazhr, nafiz_forever, syamimi8088
  3. Like Page | SEINDAHCERITA  NIEYLBEAUTYSHOP Starlavenderluna's Journal Of Life  
  4. Buat satu entry bertajuk "Be My Lucky Followers By Seindahcerita
  5. Copy banner dan link kan semula ke entri ini.
  6. Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.
  7. Pemenang di pilih secara Random.org
  8. Hadiah
    1. Wang Tunai RM20x1 pemenang
    2. Wang Tunai RM10x8 pemenang
    3. Pakej Print Gambar + Random Stuff  x 1 pemenang

Boleh copy &paste code di bawa untuk lebih mudah.