Meaningless



Diary About Link Stuff



Sunday, 25 August 2019 | Sunday, August 25, 2019 | 1 comments
Jom korangss join Giveaway by ematunz.blogspot.com . Serius senang sangat syarat dia (follow dan copy paste tak sampai 5 minit). Tarikh tamat 25.08.2019 11.59 malam.

Klik gambar dibawah untuk join:

Hadiah? Nama pun giveaway, mesti lahh ada. Hadiahnya, Bawal Kaca bernilai RM25 untuk seorang pemenang yang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah. Pemenang boleh pilih nak corak apa, kaler apa. Mix and match gittuw

Info hadiah: Bawal kaca ini dipenuhi manik kaca ori gred AAAA, ala-ala batu Kristal Swarovski. Kualiti kain jenis Airis Premium rank no.2 selepas Bawal Original, ofkos laa senang bentuk. Setiap butir kaca sangat merelipp, paling penting melekat kuat. 

Ada 60 pilihan warna, dan berpuluh puluh design menarik. Berpinar mata tengok tau. Nak tengok lagi banyak, gambar ada di Bawal Kaca.






| Sunday, August 25, 2019 | 0 comments
Hi Assalamualaikum .



nampak tak berapa ribu dia dapat collect dari membaca je ! nak tahu tak? okey jum start.

1. Download app " Cashzine" dekat appstore/playstore

(rujuk gambar bawah)


after dah download, open the app and ready to sign up. 


2. pegi dekat " Me " and click Login 


3. click " Create an account"

4. Isi lah maklumat guna email or your number. 


5. click "Enter invitation code" , masukkan code 

1419210

*you'll get free 800 coins.

 6. dekat Offers tu boleh lah baca artikel. 
cara senang, you just scroll until the end and collect the coins. 


if your coins dah cukup untuk buat cash out. boleh click macam kat dalam gambar tu 



after that, fill it with your details.


invite your friend to use your code! 

you akan dapat coins sebanyak 500 and your friends akan dapat 800 coins!! FAIR KANN hehehe. 

apa tunggu lagi? jum try 😘